Οι Titans κυκλοφορούν τον επί σειρά ετών LT Taylor Levin, WR Robert Woods

Duron DavenportESPN2 λεπτά ανάγνωση

NASHVILLE, Tenn. — Οι Τιτάνες του Τενεσί έκαναν αρκετές κινήσεις κάτω από το μισθολογικό ανώτατο όριο την Τετάρτη, κυκλοφόρησαν το αριστερό τάκλιν Τέιλορ Λέβιν, ο ευρυγώνιος δέκτης Ρόμπερτ Γουντς και ο κλώτσος Ράντι Μπούλοκ.

Οι Τιτάνες ήταν 23,3 εκατομμύρια δολάρια πάνω από το ανώτατο όριο μισθών πριν από τις κινήσεις της Τετάρτης. Κυκλοφορώντας τους Eleven (14,8 εκατομμύρια δολάρια), Woods (12 εκατομμύρια δολάρια) και Bullock (2 εκατομμύρια δολάρια), οι Titans εξοικονόμησαν περίπου 28,8 εκατομμύρια δολάρια από το cap τους.

Ο Levan, τρεις φορές επιθετικός παίκτης του Pro Bowl, ήταν ο Νο. 11 επιλογή στο ντραφτ του 2014. Ο Levan, 31 ετών, μπήκε στην τελευταία σεζόν του πενταετούς συμβολαίου, αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε το 2018.

“Ελπίζω να έχω κάνει αρκετά για να κάνω κάτι για το οποίο όλοι οι οπαδοί του Titan μπορούν να είναι περήφανοι και σας αγαπώ όλους”, είπε ο Eleven Δημοσιεύτηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο εννιάχρονος βετεράνος είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη θητεία στο ρόστερ των Τιτάνων. Ο Leven υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις ACL σε τρία χρόνια που τον περιόρισαν σε μόλις 20 αγώνες τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Το πιο πρόσφατο δάκρυ του ACL του Levan συνέβη την περασμένη σεζόν στην Εβδομάδα 2 κόντρα στους Buffalo Bills. Τώρα οι Eleven πρέπει να καταλάβουν αν θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν ποδόσφαιρο.

Αφέθηκε ελεύθερος με αποτυχημένο φυσικό χαρακτηρισμό.

Οι Τιτάνες αντάλλαξαν μια επιλογή του έκτου γύρου του 2023 στους Λος Άντζελες Ραμς πέρυσι για τον Γουντς, ο οποίος έρχεται από μια ρήξη ACL τον Νοέμβριο του 2021.

READ  Η Apple μήνυσε για μια σημαντική υπόθεση μονοπωλίου iPhone

Ο Γουντς, 30 ετών, επέστρεψε από τραυματισμό για να παίξει και στα 17 παιχνίδια την περασμένη σεζόν. Ο Woods, ένας βετεράνος 10 σεζόν, κατέγραψε 53 δεξιώσεις για 527 γιάρδες και δύο touchdown στη μοναδική του σεζόν με τους Titans.

Ο Μπούλοκ, 33 ετών, έκανε 17 από τις 20 προσπάθειες για γκολ στο πεδίο και είχε 28 προσπάθειες για επιπλέον πόντους την περασμένη σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *