Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον αρχηγό του Κάνσας Σίτι Ράσι Ράις σε σχέση με ένα ατύχημα με μεγάλη ταχύτητα στο Ντάλας.

ΕΝΑ Ενταλμα συλλήψεως Ο Rashee Rice, ο παραλήπτης των βραβευμένων με Super Bowl Kansas City Chiefs, έλαβε το βραβείο σε σχέση με ένα ατύχημα υψηλής ταχύτητας στο Ντάλας τον περασμένο μήνα.

Ο Ράις οδηγούσε τη Lamborghini που συνετρίβη στις 30 Μαρτίου, σύμφωνα με τον δικηγόρο του. Η Ράις είπε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτό το μήνα ότι «αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τον ρόλο μου σε αυτό το θέμα».

Την Τετάρτη, η αστυνομία του Ντάλας ανακοίνωσε ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Ράις που τον κατηγορούσε για βαριά επίθεση, μπαταρία με σοβαρό τραυματισμό και έξι κατηγορίες για μπαταρία.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο Ράις και ένας άλλος οδηγός πέρασαν γρήγορα με τα δύο οχήματά τους στην αριστερή λωρίδα του North Central Expressway, προκαλώντας μια αλυσιδωτή σύγκρουση με τέσσερα άλλα οχήματα, είπε η αστυνομία.

Η αστυνομία είπε ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, αλλά δύο άτομα διακομίστηκαν στο σημείο και άλλοι δύο μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Εκδόθηκε επίσης ένταλμα σύλληψης για τον δεύτερο οδηγό την Τετάρτη, και κατηγορείται για μία βαριά επίθεση, μία σύγκρουση που προκάλεσε σοβαρή σωματική βλάβη και έξι κατηγορίες για σύγκρουση με τραυματισμό.

Ο Rashee Rice των Kansas City Chiefs κάνει ζέσταμα πριν από έναν αγώνα εναντίον των Jacksonville Jaguars στις 17 Σεπτεμβρίου στο Jacksonville, Fla.Αρχείο Mike Carlson/Getty Images

Ούτε ο Ράις ούτε ο άλλος φερόμενος οδηγός ήταν υπό κράτηση το απόγευμα της Τετάρτης και οι επιβάτες στα αυτοκίνητά τους δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες, δήλωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία είπε νωρίτερα Πρωινές ειδήσεις του Ντάλας Οι οδηγοί επέβαιναν σε μια Corvette και μια Lamborghini. Είπαν ότι η Lamborghini έστριψε στον ώμο και χτύπησε τη μέση του αυτοκινητόδρομου και οι επιβάτες και των δύο αυτοκινήτων «έφυγαν από το σημείο χωρίς να σταματήσουν για να προσδιορίσουν εάν κάποιος χρειάζεται ιατρική φροντίδα ή για να παράσχουν τις πληροφορίες τους».

READ  Ο Μέντοους, ο Τζουλιάνι ανάμεσα στην Αριζόνα που κατηγορήθηκε για την τελευταία υπόθεση παραβίασης εκλογών του 2020

Γερουσιαστής της Πολιτείας του Τέξας. Ο Ρόις Γουέστ, δικηγόρος της Ράις, δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο την Τετάρτη το βράδυ. Είπε ότι ο πελάτης του συνεργάζεται με τις αρχές.

Η Ράις ζήτησε συγγνώμη στο Instagram και είπε: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τον ρόλο μου σε αυτό το θέμα».

Σε ανάρτησή του στο Instagram, είπε ότι «θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις απαραίτητες αρχές» και «Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους επλήγησαν από το ατύχημα του Σαββάτου».

Ο Ράις, 23 ετών, μεγάλωσε στο Ντάλας και επιλέχτηκε από τους Chiefs στον δεύτερο γύρο του ντραφτ του NFL 2023, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει άλλη μια νίκη στο Super Bowl τον Φεβρουάριο.

Ο Γουέστ είπε ότι δεν είχε μιλήσει ακόμη στην ομάδα για το ατύχημα και οι Αρχηγοί δεν είχαν κανένα σχόλιο.

Ο πρόεδρος της ομάδας Μαρκ Ντόνοβαν είπε προηγουμένως στον ραδιοφωνικό σταθμό KCMO του Κάνσας Σίτι του Μιζούρι ότι το franchise παρακολουθεί τις εξελίξεις.

«Σε όλες αυτές τις καταστάσεις, πρέπει να περιμένετε μέχρι να έχετε όλα τα στοιχεία και προφανώς, δεν έχουμε όλα τα στοιχεία σε αυτό το σημείο», είπε. “Το ένα παρήγορο γεγονός που έχουμε είναι ότι σημειώθηκε ένα ατύχημα με πολλά αυτοκίνητα στο Ντάλας του Τέξας. Ευτυχώς, κανείς δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για αυτό. Θα το φτάσουμε στο κάτω μέρος Θα συγκεντρώσουμε τα γεγονότα και θα ενεργήσουμε ανάλογα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *