Ο Dow Jones καταδύεται 340 πόντους σε δεδομένα ισχυρών θέσεων εργασίας. Η Kathy Wood πουλάει την Tesla, αγοράζει τη Meta

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε 340 μονάδες την Πέμπτη μετά από μια ισχυρή μηνιαία έκθεση για τις θέσεις εργασίας. Εν τω μεταξύ, τα ETF της Cathie Wood’s Ark Invest πούλησαν ενώ αγόρασαν περισσότερες μετοχές της Tesla. Meta πλατφόρμες (Μετα) αποθέματα.




Χ



Μια πλημμύρα οικονομικών δεδομένων έπληξε τις αγορές την Πέμπτη. Πρώτον, η Εθνική Έκθεση Απασχόλησης του Ιουνίου της ADP έδειξε αύξηση των θέσεων εργασίας κατά 497.000 έναντι εκτιμήσεων για αύξηση 235.000. Η ADP παρουσίασε αύξηση 278.000 θέσεων εργασίας τον Μάιο. Η έκθεση της ADP παρέχει μια προεπισκόπηση της έκθεσης μισθοδοσίας του Υπουργείου Εργασίας τον Ιούνιο την Παρασκευή.

Ωστόσο, το υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη αποκάλυψε ότι οι πρώτες αιτήσεις για ενίσχυση ανεργίας αυξήθηκαν στις 239.000 έναντι 248.000 την προηγούμενη εβδομάδα.

Κατά τα άλλα, ο δείκτης S&P Global Services Purchasing Managers’ Index αναμένεται στις 54,1 στις 9:45 π.μ. ET, αμετάβλητος από την εκτίμηση του μέσου μήνα. Επίσης, ο δείκτης του Ιουνίου Ινστιτούτου για Υπηρεσίες Διαχείρισης Προμηθειών εκτιμάται ότι θα φτάσει στο 50,3 τον Μάιο έναντι 50,8 τον Μάιο.

Τέλος, η έκθεση JOLTS του υπουργείου Εργασίας αναμένεται να δείξει ότι οι θέσεις εργασίας μειώθηκαν στα 9,9 εκατομμύρια τον Απρίλιο από 10,1 εκατομμύρια τον Μάιο.

Το χρηματιστήριο σήμερα: Η Cathy Wood αγοράζει μετοχές της Meta

Το ηλεκτρικό όχημα είναι ένας γίγαντας Tesla (D.S.L.A) υποχώρησε 1,4% την Πέμπτη, καθώς το Arc Invest ETF της Cathy Wood πούλησε μετοχές αξίας σχεδόν 8 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία υπό την ηγεσία του Έλον Μασκ, σύμφωνα με την καθημερινή ενημέρωση συναλλαγών της Arc.

Εν τω μεταξύ, η μετοχή της META σημείωσε άνοδο 1% αφού η Wood αγόρασε μετοχές αξίας περίπου 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων στον κολοσσό των social media την Τετάρτη. Αργά την Τετάρτη, το Twitter παρουσίασε έναν ανταγωνιστή που ονομάζεται MetaThreads.

Ο Dow Jones είναι ένας τεχνολογικός γίγαντας μήλο (APL) και Microsoft (MSFT) υποχώρησε μετά το άνοιγμα του σημερινού χρηματιστηρίου.

Chipotle Mexican Grill (CMG), Dynatrace (TD), MongoDB (MTP), Lam Research (LRCX) και Nvidia (NVDA) — καθώς και οι μετοχές Dow Jones JP Morgan Chase (JPM), Visa (V) και Δύναμη πωλήσεων (CRM) — είναι μία από τις καλύτερες μετοχές για παρακολούθηση στην τρέχουσα ανοδική τάση της χρηματιστηριακής αγοράς.

Η Tesla είναι μια μετοχή IBD Leaderboard, η Lam Research είναι μια μετοχή IBD Swing Trader, ενώ η Nvidia εμφανίζεται στη στήλη Μετοχές κοντά σε ζώνη αγοράς αυτής της εβδομάδας. Το Dynatrace είναι το πιο πρόσφατο IBD Stock of the Day.

READ  Ο νικητής του τζακ ποτ του Powerball 1,765 δισεκατομμυρίων δολαρίων Theodorus Struck αποκαλύφθηκε στην Καλιφόρνια

Το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο της IBD MarketDiem παρέχει ιδέες δράσης για μετοχές, επιλογές και κρυπτογράφηση στα εισερχόμενά σας


Dow Jones σήμερα: Τιμές πετρελαίου, αποδόσεις ομολόγων

Μετά το καμπανάκι ανοίγματος της Πέμπτης, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε 1%, ενώ ο S&P 500 υποχώρησε 1,05%. Το τεχνολογικά βαρύ σύνθετο Nasdaq υποχώρησε 1,1% στην πρωινή δράση.

Μεταξύ των αμερικανικών χρηματιστηρίων, το Nasdaq 100 tracker Invesco QQQ Trust (QQQΜείωση 1%, το SPDR S&P 500 ETF (κατασκοπεία) έχασε 0,9% νωρίς την Πέμπτη.

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου των ΗΠΑ αυξήθηκε στο 4,02%, πολύ πάνω από το πρόσφατο υψηλό του στα τέλη Μαΐου. Η απόδοση ανήλθε στο 3,94% τη Δευτέρα.

Μετά τα σταθερά κέρδη της Τετάρτης, οι τιμές του πετρελαίου ήταν συγκρατημένα χαμηλότερες το πρωί της Πέμπτης. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του West Texas Intermediate υποχώρησαν περίπου 0,5%, διαπραγματεύονται κάτω από τα 72 δολάρια το βαρέλι.

Χρηματιστηριακή δραστηριότητα

Οι σημαντικότεροι δείκτες σημείωσαν και πάλι ησυχία την Τετάρτη. Ο S&P 500 και ο Nasdaq composite υποχώρησαν κατά 0,2%. Ο Nasdaq 100, ο οποίος αντιπροσωπεύει μερικές από τις μεγαλύτερες μετοχές του σύνθετου, ήταν σχεδόν σταθερός.

Εν τω μεταξύ, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε 0,4%.

Στη στήλη Big Picture της Τετάρτης, “Ο Russell 2000 έπεσε 1,3% και φαίνεται να έχει χτυπήσει αντίσταση γύρω από το επίπεδο των 1.900. Η ήττα της Τετάρτης έσπασε ένα σερί κερδών έξι ημερών για το σημείο αναφοράς μικρής κεφαλαιοποίησης, το μεγαλύτερο από τον Ιανουάριο. Η δύναμη του Russell βοήθησε τη μετοχή Η αγορά επεκτείνει τα κέρδη της. Ως εκ τούτου, η νέα πτώση του δείκτη μπορεί να επηρεάσει το εύρος της αγοράς».

Καθώς η χρηματιστηριακή αγορά σημειώνει νέα υψηλά φέτος, είναι μια σημαντική στιγμή να διαβάσετε τη στήλη The Big Picture του IBD.


Πέντε καλύτερες μετοχές Dow Jones για αγορά και παρακολούθηση τώρα


Μετοχές Dow Jones για παρακολούθηση: JPMorgan, Salesforce, Visa

Ο Dow Jones παραμένει πάνω από το σημείο αγοράς σταθερής βάσης στα 143,37 παρά την πτώση της Τετάρτης από την ηγέτιδα της τράπεζας JP Morgan. Η περιοχή αγοράς 5% ανεβαίνει στα 150,54. Οι μετοχές της JPM υποχώρησαν 1,3% το πρωί της Πέμπτης.

Η Salesforce κατάφερε να σταθεροποιηθεί μετά από μια σειρά μειώσεων εσόδων. Τώρα δοκιμάζει υποστήριξη στη γραμμή των 50 ημερών και μια αποφασιστική ανάκαμψη θα μπορούσε να δημιουργήσει μια νέα ευκαιρία αγοράς. Σύμφωνα με την ανάλυση του IBD Leaderboard, η MegaCap Technology προηγουμένως διέσχισε ένα ζεύγος εναλλακτικών εγγραφών στις 194.01 και 200.10.

READ  Οι μετοχές της Ασίας πέφτουν λόγω γερακισμένων σχολίων της Fed. Οι κίνδυνοι ύφεσης επιβαρύνουν τα εμπορεύματα, το πετρέλαιο

Τις τελευταίες εβδομάδες, η μετοχή έφτασε σε ζώνη κέρδους 20% από μια είσοδο 178,94 cup-with-handle. Η μετοχή CRM υποχώρησε 0,7% το πρωί της Πέμπτης.

Η Visa, ηγέτιδα στις πληρωμές, κέρδισε την Τετάρτη 0,6% για να κλείσει περαιτέρω πάνω από το σημείο αγοράς 235,57 μιας σταθερής βάσης. Το όριο αγοράς ξεπερνά τα 247,35. Η μετοχή V υποχώρησε 0,2% στις αρχές της Πέμπτης.

Και American Express (AXP) Μια βάση κύπελλου με λαβή κλειστή κοντά στο σημείο αγοράς 177.04.


4 καλύτερες αναπτυξιακές μετοχές για αγορά και παρακολούθηση Ράλι χρηματιστηρίου


Οι καλύτερες μετοχές για αγορά και παρακολούθηση: Chipotle, Dynatrace

Σύμφωνα με την αναγνώριση μοντέλων της IBD MarketSmith, η μετοχή της Chipotle Leaderboard Watch List της IBD προσπαθεί να ξεπεράσει το σημείο αγοράς 2.139,88 της επίπεδης βάσης. Υπήρχε επίσης μια αρχική είσοδος στις 2.092,51 λόγω της γραμμής τάσης. Το Chipotle είναι το πιο πρόσφατο IBD Stock of the Day. Η μετοχή της CMG υποχώρησε σχεδόν 1% το πρωί της Πέμπτης.

Η εταιρεία κατασκευής λογισμικού Dynatrace έχει αναπτύξει ένα μοτίβο γραφήματος αυστηρότερου τριών εβδομάδων που υποδεικνύει μια σύντομη ενοποίηση όπου οι θεσμικοί επενδυτές σταματούν τις αγορές τους. Οι μετοχές απέχουν περίπου 3% από την πρόσφατη είσοδο τους στα 52,99. Η μετοχή του ΤΤ υποχώρησε 1,5% το πρωί της Πέμπτης.

Η μετοχή της IBD Swing Trader Lam Research κινήθηκε πάνω από το αρχικό σημείο αγοράς των 615,80 και ένα σφιχτό σχέδιο τριών εβδομάδων με είσοδο 630,72 κατά τη διάρκεια των κερδών της περασμένης εβδομάδας. Οι μετοχές της LRCX υποχώρησαν 1,4% στις αρχές της Πέμπτης.

Η MongoDB διαπραγματεύτηκε στενά μετά την πρόσφατη αύξηση των κερδών της, δίνοντάς της μια νέα είσοδο. Οι μετοχές βρίσκονται πάνω από ένα δυναμικό τριών εβδομάδων που έδειξε σημείο αγοράς στις 398,89, ενώ οι επιθετικοί επενδυτές θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιήσει μια είσοδο στη γραμμή τάσης γύρω στο 386. Οι μετοχές της MDB υποχώρησαν 2,6% το πρωί της Πέμπτης.

Μετά το διάλειμμα κερδών της 25ης Μαΐου, οι μετοχές της Nvidia συνεχίζουν να ανεβαίνουν. Εν μέσω της απόσυρσης από τις 20 Ιουνίου, η μετοχή προσφέρει άλλη μια ευκαιρία αγοράς της μετοχής. Αφού η μετοχή βρήκε υποστήριξη στο υψηλό κινούμενο μέσο όρο 21 ημερών, έκανε είσοδο στη γραμμή τάσης στις 418. Η Nvidia είναι μια μετοχή IBD Leaderboard. Οι μετοχές έχασαν 1,3% την Πέμπτη.

READ  Ο Πάπας Φραγκίσκος αφαιρέθηκε ουλώδης ιστός και επιδιορθώθηκε μια κήλη κατά τη διάρκεια μιας 3ωρης επέμβασης στην κοιλιά

Μάθετε πώς να χρονομετράτε την αγορά με τη στρατηγική αγοράς ETF της IBD


Οι καλύτερες μετοχές για αγορά και παρακολούθηση στο χρηματιστήριο

Αυτές είναι τέσσερις από τις καλύτερες μετοχές για αγορά και παρακολούθηση στη σημερινή χρηματιστηριακή αγορά, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη Dow Jones.

Ονομα της εταιρείας Σύμβολο Τέλειο σημείο αγοράς Τύπος σημείου αγοράς
ASML (ASML) 683,18 Κύπελλο με λαβή
Δύναμη πωλήσεων (CRM) 200,00 Ενσωμάτωση
Cloudflare (καθαρά) 66,20 Διπλός πάτος
έτος (έτος) 75,45 Κύπελλο με λαβή
Πηγή: Στοιχεία IBD στις 5 Ιουλίου 2023

Γίνετε μέλος των ειδικών της IBD καθώς αναλύουν τις κορυφαίες μετοχές στο τρέχον ράλι του χρηματιστηρίου στο IBD Live


Απόθεμα Tesla

IBD Leaderboard Shares Η Tesla επέκτεινε το σερί νικών της σε έξι συνεδρίες τη Δευτέρα με άνοδο 0,95%. Εν μέσω πρόσφατων κερδών, οι μετοχές της Tesla βρίσκονται σταθερά εκτός εύρους αγοράς πέρα ​​από το σημείο αγοράς 207,79 του διπλού πυθμένα.

Η μετοχή της TSLA απείλησε να διαγράψει τα κέρδη της Τετάρτης, υποχωρώντας 1,4% την Πέμπτη.

Ηγέτες Dow Jones: Apple, Microsoft

Μεταξύ των μετοχών Dow Jones, η Apple υποχώρησε 0,6% την Τετάρτη, συνεχίζοντας την πτώση της από το υψηλό ρεκόρ της Παρασκευής των 194,48. Οι μετοχές συνεχίζουν να διατηρούνται απότομα πάνω από το σημείο αγοράς των 157,38. Νωρίς την Πέμπτη, οι μετοχές έχασαν 0,6% στην πρωινή κίνηση.

Οι μετοχές της Microsoft σημείωσαν άνοδο την Τετάρτη, 4% από τις 16 Ιουνίου στις 351,47 μονάδες.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η μετοχή έφτασε στη ζώνη κέρδους του 20% έως 25% από το σημείο αγοράς 276,76, οπότε οι επενδυτές μπορεί να έχουν λάβει τουλάχιστον κάποια κέρδη εκεί. Οι μετοχές της Microsoft υποχώρησαν 0,1% το πρωί της Πέμπτης.

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον Scott Lehtonen στο Twitter @IBD_SLehtonen Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις μετοχές ανάπτυξης και τον βιομηχανικό μέσο όρο Dow Jones.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

Οι καλύτερες μετοχές ανάπτυξης για αγορά και παρακολούθηση

Μάθετε πώς να χρονομετράτε την αγορά με τη στρατηγική αγοράς ETF της IBD

Βρείτε τις καλύτερες μακροπρόθεσμες επενδύσεις με τους IBD Long-Term Leaders

MarketSmith: Έρευνα, γραφήματα, δεδομένα και εκπαίδευση όλα σε ένα μέρος

Πώς να ερευνήσετε τις μετοχές ανάπτυξης: Γιατί αυτό το εργαλείο IBD κάνει εύκολη την αναζήτηση των καλύτερων μετοχών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *