Κυκλοφόρησε το βίντεο του Paul Pelosi Attack



CNN

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο και την ηχογράφηση την Παρασκευή Η περσινή επίθεση Πολ Πελόζι, το γραφείο του εισαγγελέα που θα δημοσιοποιήσει τα υλικά μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Καλιφόρνια

Το CNN έλαβε ένα CD που περιέχει τα αρχεία και εξετάζει το υλικό. Ήχος από συνεντεύξεις της αστυνομίας με φερόμενους δράστες David DeBabeΚαι το δικαστήριο είπε προηγουμένως ότι τα υλικά που αναμένεται να δημοσιοποιηθούν περιλαμβάνουν κλήσεις 911, πλάνα από κάμερα σώματος της αστυνομίας και βίντεο παρακολούθησης στο σπίτι.

Το βίντεο από την κάμερα του σώματος της αστυνομίας δείχνει τι είδαν οι αστυνομικοί καθώς η Πελόζι, σύζυγος της πρώην προέδρου των Δημοκρατικών Νάνσι Πελόζι, άνοιξε την πόρτα στο σπίτι του ζευγαριού στο Σαν Φρανσίσκο όταν ο δράστης της τη χτύπησε με ένα σφυρί, διαμελίζοντάς την, ανέφερε προηγουμένως το CNN. Κρανίο.

Η απόφαση του δικαστηρίου ακολουθεί μια πρόταση συνασπισμού ειδησεογραφικών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του CNN, να επιβάλει τη δημόσια δημοσίευση του υλικού.

Οι δικηγόροι του DePape τάχθηκαν κατά της δημόσιας δημοσιοποίησης του ήχου και του πλάνα, λέγοντας ότι η εγγραφή του θα «βλάψει ανεπανόρθωτα» το δικαίωμά του σε δίκαιη δίκη. Ο DePape έχει δηλώσει αθώος για τις πολιτειακές και ομοσπονδιακές κατηγορίες που σχετίζονται με την επίθεση, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης και της απόπειρας δολοφονίας.

Η Πελόζι ήταν εκεί Χτύπησε δυνατά τον Οκτώβριο Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ένας άνδρας δράστης που αναζητούσε τον τότε Πρόεδρο της Βουλής επιτέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού με σφυρί – μια κίνηση που τελικά οδήγησε την απόφαση της Νάνσι Πελόζι να παραιτηθεί από την ηγεσία των Δημοκρατικών της Βουλής.

READ  Ο Paul Manafort θα πληρώσει 3,15 εκατομμύρια δολάρια για να συμβιβαστεί με το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Τα δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι ο DeBabe ξύπνησε τον Paul Pelosi λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα με ένα μεγάλο σφυρί και πολλά λευκά φερμουάρ, ρωτώντας: «Πού είναι η Nancy; Πού είναι η Νάνσυ;» Στη συνέχεια απείλησε ότι θα δέσει τον Πολ Πελόζι, εμποδίζοντάς τον να διαφύγει από το ασανσέρ, σύμφωνα με τα έγγραφα. Στη συνέχεια, ο ΝτεΜπέιμ φέρεται να του είπε: «Μπορώ να σε βγάλω έξω».

Ο Paul Pelosi τηλεφώνησε στο 911 αφού άφησε τον δράστη να πάει στην τουαλέτα, με το τηλέφωνό του ακόμα να φορτίζει, και μίλησε εμπιστευτικά στην αστυνομία.

Μετά την επίθεση, ο Πολ Πελόζι έπεσε θύμα χειρουργική επέμβαση Η εκπρόσωπος της Νάνσι Πελόζι ανέφερε σε δήλωσή της, «για να επισκευάσει ένα κάταγμα κρανίου και σοβαρούς τραυματισμούς στο δεξί της χέρι και το χέρι».

Την Πέμπτη, η βουλευτής των Δημοκρατικών είπε στους δημοσιογράφους ότι έπαιρνε την ανάρρωση του συζύγου της «μία μέρα τη φορά».

«Έχει κάνει κάποια πρόοδο, αλλά θα περάσουν τουλάχιστον άλλοι τρεις μήνες, νομίζω, μέχρι να επιστρέψει στο φυσιολογικό, αλλά οι προσευχές είναι πολύ χρήσιμες», είπε η Πελόζι.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους την Πέμπτη, είπε ότι δεν είχε δει το βίντεο του περιστατικού και δεν ήταν σίγουρος αν θα το δει.

«Το να βλέπω μια επίθεση στη ζωή του συζύγου μου ήταν το πιο δύσκολο πράγμα. Αλλά δεν ξέρω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *