Ο τραγουδιστής της country Jason Aldean ολοκληρώνει τη συναυλία νωρίς μετά από θερμοπληξία που υπέστη στη σκηνή

Ο τραγουδιστής της country Jason Aldean θα επαναπρογραμματίσει μια συναυλία μετά από θερμοπληξία που υπέστη στη σκηνή, επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος.

Ο Aldean ανέβηκε στη σκηνή το Σάββατο στο Xfinity Theatre στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ, όπου η θερμοκρασία έφτασε τους 89 βαθμούς.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του σόου, ο Aldean πάλεψε να τραγουδήσει πριν τρέξει έξω από τη σκηνή, έδειξαν πλάνα που κοινοποιήθηκαν από τους θαυμαστές.

Ο χώρος της Κυριακής επιβεβαίωσε ότι η παράσταση θα μεταφερθεί σε απροσδιόριστη ημερομηνία και ότι ο Aldean έχει καλή απόδοση.

“Η χθεσινή παράσταση του Jason Aldean θα επαναπρογραμματιστεί για μελλοντική ημερομηνία”, δήλωσε το Xfinity Theatre. Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ. “Εκτιμούμε την υπομονή σας καθώς εργαζόμαστε για να προγραμματίσουμε εκ νέου μια νέα ημερομηνία και ευχόμαστε τις καλύτερες ευχές στον Jason.”

«Ένας εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι υπέστη θερμοπληξία κατά τη χθεσινοβραδινή παράσταση και τώρα είναι καλά», προστίθεται στην ανακοίνωση. «Μείνετε συντονισμένοι σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ενημερώσεις μόλις γίνουν διαθέσιμες».

«Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω, ευχαριστώ όλους όσους τηλεφωνούν και κάνουν check in», είπε ο Aldean σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter την Κυριακή το απόγευμα. “Είμαι καλά. Μόνο ένα πράγμα. Έκανε ζέστη. Έπαιζα γκολφ χθες όλη μέρα και μετά ήρθα στην παράσταση. Νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός αφυδάτωσης και θερμικής εξάντλησης.”

Αν και δεν ήταν σίγουρος ότι το επεισόδιο ήταν τόσο σοβαρό όσο μια θερμοπληξία, ο Aldean είπε ότι ήταν ακόμα «αρκετά έντονο».

READ  4 λόγοι για να σηκωθείς, 4 λόγοι για να σταθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *