Ο Alexander Volkanovsky παραμένει πρωταθλητής UFC με το TKO του Yair Rodriguez

Μαρκ ΡαϊμόντιΣυντάκτης προσωπικού του ESPN9 Ιουλίου 2023, 1:10 π.μ. ET3 λεπτά διάβασμα

Ο Alexander Volkanovsky τερμάτισε τον Yair Rodriguez στον 3ο γύρο

Ο Alexander Volkanovsky ανάγκασε τον διαιτητή να σταματήσει τον αγώνα του εναντίον του Yair Rodriguez στον 3ο γύρο του main event του UFC 290.

Λας Βέγκας — Ο Yair Rodriguez είχε την καλύτερη στιγμή του αγώνα, με ένα δεξί λάκτισμα με το κεφάλι που έσπασε το κεφάλι του Alexander Volkanovski και στη συνέχεια ακολούθησε έναν συνδυασμό, συμπεριλαμβανομένου ενός αριστερού που προσγειώθηκε στο σαγόνι του Volkanovski.

Ο Βολγκανόφσκι κούνησε το κεφάλι του ως αναγνώριση των χτυπημάτων. Στη συνέχεια, έδωσε ένα δικό του μελανιασμένο δεξιό γάντζο που πλήγωσε άσχημα τον Rodriguez. Ο Volkanovski πήγε για takedowns και έριξε ένα μπαράζ από μεγάλες γροθιές καθ’ οδόν προς ένα TKO στις 4:19 του τρίτου γύρου του Σαββάτου στο main event του UFC 290 στο T-Mobile Arena.

Με τη νίκη, ο Volkanovski διατήρησε τον τίτλο του UFC στα featherweight. Ο Rodriguez ήρθε ως προσωρινός πρωταθλητής featherweight.

«Είμαι ο βασιλιάς αυτής της μεραρχίας», είπε ο Volkanovsky σε συνέντευξή του μετά τον αγώνα στο Octagon. «Κανείς δεν με σταματάει».

Πριν από το UFC 290, το ESPN ισοφάρισε τον Volkanovsky στο Νο. 1 της λίστας MMA λίβρα προς λίβρα με τον πρωταθλητή ελαφρών βαρών του UFC, Islam Makhachev. Στο φτερού, ο Βολκανόφσκι κατετάγη αρ. 1ος και ο Ροντρίγκεζ 3ος.

Ο Volganowski είπε ότι κάποιος «φόβος» επικράτησε κατά τη διάρκεια αυτού του εκπαιδευτικού στρατοπέδου λόγω του πόσο ισχυρή και δημιουργική θα ήταν η επίθεση του Rodriguez. Ο Ροντρίγκεζ, που είναι ψηλότερος από τον Βολγκανόβσκι, είναι μάστορας στο χτύπημα από όλες τις γωνίες με όλα τα είδη όπλων, από γροθιές μέχρι αγκώνες μέχρι τα γόνατα και τις κλωτσιές με μαστίγιο. Σίγουρα δεν βοήθησε τον Βολκανόφσκι το γεγονός ότι η κάρτα ήταν γεμάτη με τόσους Μεξικανούς μαχητές υπέρ του Ροντρίγκεζ σε μια περιοχή με μεγάλο Μεξικανοαμερικανικό πληθυσμό.

Αλλά ο Volganovsky είπε ότι έκανε έναν διακόπτη αυτή την εβδομάδα και ήταν σε θέση να επικεντρωθεί στην εργασία που είχε.

«Πρέπει να περιμένετε το απροσδόκητο», είπε ο Βολκανόφσκι. “Αυτός είναι ο Yair. Όποιος γνωρίζει αυτό το παιχνίδι ξέρει πόσο επικίνδυνος είναι.”

Ο Βολκανόφσκι (26-2) προχώρησε για να αμφισβητήσει τον Μακάτσεφ στον προηγούμενο αγώνα του, χάνοντας με σχεδόν ομόφωνη απόφαση. Θέλει ακόμα μια μάχη στο δρόμο, αλλά είπε ότι μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση στο δεξί του χέρι. Ο Βολκανόφσκι είπε ότι θέλει ακόμα να αγωνιστεί πριν από το τέλος της χρονιάς.

Ο γεννημένος στην Αυστραλία μαχητής είχε κερδίσει 22 συνεχόμενους αγώνες πριν χάσει από τον Makhachev, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων 12 του στο UFC. Ο Volkanovski, 34, είναι ο πρωταθλητής UFC featherweight από τότε που νίκησε τον Max Holloway στο UFC 245 στις 14 Δεκεμβρίου 2019. Αυτή ήταν η πέμπτη επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου του UFC στα featherweight. Ο Volkanovsky είναι 11-0 στο UFC στα 145 λίβρες.

«Μιλάς καλά», είπε ο Volkanovsky. «Έχω δείξει ότι μπορώ να παλέψω και να παλέψω με τους καλύτερους από αυτούς. Έρχεται σε όλες τις αναρτήσεις. … Ο ουρανός είναι το όριο.”

Ο Rodriguez (15-4, 1 NC) νίκησε τον Josh Emmett μέσω του δεύτερου γύρου υποβολής στο UFC 284 τον Φεβρουάριο για να κερδίσει τον ενδιάμεσο τίτλο. Ο μαχητής από την Τσιουάουα του Μεξικού έχει κερδίσει δύο σερί και τρεις στα τέσσερα. Ο Ροντρίγκεζ, 30 ετών, είχε υποστεί μόλις μία ήττα από το 2017 πριν από το Σάββατο.

READ  Η δοκιμή της Google Antitrust ολοκληρώνεται με τα τελικά επιχειρήματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *