Ο DeSantis δεν τραυματίστηκε μετά το τροχαίο στο Τενεσί

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντης ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Τσατανούγκα του Τεν, καθώς πήγαινε για έρανο εκεί την Τρίτη, είπε ο εκπρόσωπός του, προσθέτοντας ότι ο κ. ΝτεΣάντης δεν τραυματίστηκε.

“Σήμερα το πρωί, ο κυβερνήτης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα καθ’ οδόν για μια εκδήλωση στην Chattanooga, Tenn.”, ο κ. Ο Μπράιαν Γκρίφιν, εκπρόσωπος της προεδρικής εκστρατείας του Ντε Σάντις, ανέφερε σε δήλωση. “Αυτός και η ομάδα του δεν τραυματίστηκαν. Εκτιμούμε τις προσευχές και τις ευχές του έθνους για τη συνεχή ασφάλειά του στην εκστρατεία.

Κύριος. Η αυτοκινητοπομπή τεσσάρων αυτοκινήτων του DeSantis ταξίδευε στο Interstate 75 το πρωί της Τρίτης, όταν η κυκλοφορία επιβραδύνθηκε ξαφνικά και το μπροστινό όχημα φρέναρε δυνατά, προκαλώντας συσσώρευση, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Chattanooga.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κέβιν Γουέστ είπε ότι η αστυνομία κλήθηκε περίπου στις 8:15 π.μ. όταν μόνο οχήματα ενεπλάκησαν στην αυτοκινητοπομπή του κυβερνήτη.

«Δεν νομίζω ότι προχωρούν με πραγματικό ρυθμό», είπε ο κ. είπε ο Γουέστ.

Μια γυναίκα υπάλληλος υπέστη αυτό που περιέγραψε ως «μικρούς τραυματισμούς», αλλά είπε ο κ. Πρόσθεσε ότι μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση με τον DeSantis.

Η εκστρατεία ανέφερε ότι το μέλος του προσωπικού «αξιολογήθηκε επί τόπου από ιατρικό προσωπικό και δόθηκε άδεια για να αναχωρήσει».

Η Lucy Pratt, η οποία φιλοξένησε τον έρανο στο σπίτι της στο Chattanooga, είπε ο κ. Ο DeSantis είπε ότι ήταν σε καλή διάθεση όταν έφτασε. «Χαιρόμαστε που έφτασε με ασφάλεια και είναι καλά», είπε σε μια σύντομη τηλεφωνική συνέντευξη. «Ήρθε και μας μίλησε και περάσαμε ένα ευχάριστο πρωινό».

Κύριος. Ο DeSantis είχε προγραμματίσει να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις στο Knoxville και στο Franklin την Τρίτη.

READ  Αεροπορικό δυστύχημα στο Νεπάλ: Το βίντεο επιβατών φαίνεται να δείχνει τις τελευταίες στιγμές του καταδικασμένου αεροπλάνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *