Πωλήσεις Samsonite, Trtl και άλλων.

Μην χάσετε αυτές τις εξαιρετικές προσφορές για τα απαραίτητα ταξιδιωτικά στην εκδήλωση Amazon Prime Day! (Φωτογραφία: Amazon)

Η δεύτερη μέρα της Amazon Prime Day 2023 είναι επιτέλους εδώ, δίνοντας στους αγοραστές που θέλουν να προετοιμαστούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές μια τελευταία ευκαιρία να κερδίσουν όλα τα ταξιδιωτικά είδη που αναζητούν με ένα κλάσμα του κόστους. Αυτή η επική έκπτωση περιλαμβάνει χιλιάδες προσφορές σε αποσκευές, ακουστικά, άνετα παπούτσια και πολλά άλλα από τις αγαπημένες μας ταξιδιωτικές μάρκες. Ειναι εκει Η βαλίτσα Samsonite με τις περισσότερες πωλήσεις Πάνω από 40% έκπτωση, πολύ δημοφιλές Ταξιδιωτικό Μαξιλάρι Trtl με μόλις 48 $ και εγκρίθηκε από τον συγγραφέα Deva Sandals για μόλις 37 $. Με τόσα πολλά εκπληκτικά αντικείμενα σε έκπτωση, μπορεί να είναι συντριπτικό να κάνετε αναζήτηση στο Amazon μόνοι σας – επομένως, κάναμε τη σκληρή δουλειά για εσάς και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές Prime Day παρακάτω. Αλλά όλες οι προσφορές τελειώνουν απόψε, οπότε καλύτερα βιαστείτε!

Ούτε ένα πρωταρχική Ακόμα μέλος; Να είσαι σίγουρος Εγγραφείτε Επωφεληθείτε από όλες τις προσφορές Prime Day για τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών! Και δείτε τη σύνοψή μας Μεγάλη Prime Day εκπτώσεων Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία!

Οι καλύτερες προσφορές για αποσκευές

Σαμσονίτης

Δείτε αυτό το μωρό: Το 24 ιντσών έχει περιστρεφόμενους τροχούς 360 μοιρών για εύκολη πλοήγηση, κλειδαριές TSA τοποθετημένες στο πλάι και σκληρό περίβλημα ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Έρχεται σε μια ποικιλία χρωμάτων που θα ξεχωρίσουν σε μια ζώνη αποσκευών και έχει σχεδόν 40% έκπτωση αυτή τη στιγμή!

$129 στο Amazon

«Ιδανικό για μια εβδομάδα μακριά», είπε ένας αγοραστής Πριν την προσθήκη, «Είναι πολύ ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ μήπως πέσει όπως οι βαλίτσες μου στο παρελθόν. Και ήρθε μέσω παραλαβής αποσκευών αλώβητο. Ούτε μια γρατζουνιά!»

  • Επεκτάσιμος κλώστης London Fog Chelsea 25″.

  • Σετ αποσκευών Rockland Journey Softside Upright 4 τεμαχίων

  • Samsonite Winfield 2 Hardside Αποσκευές

  • Samsonite Evolve SE σκληρό μέρος με επεκτάσιμους στροφείς αποσκευών

  • Επεκτάσιμες αποσκευές με ρολό SwissGear Sion Softside

  • Travelers Club Expandable Midtown Hardside Σετ αποσκευών 4 τεμαχίων

  • Επεκτάσιμες σκληρές αποσκευές American Tourister Stratum XLT

  • Σετ αποσκευών American Tourister Pop Max Softside

  • Επεκτάσιμες αποσκευές με κεντρική σκληρή πλευρά Samsonite

  • Rockland Melbourne Hardside Expandable Spinner Wheel Αποσκευές

  • Επεκτάσιμες αποσκευές Delsey Paris Helium Aero Hardside

Οι καλύτερες προσφορές ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Το ταξιδιωτικό μαξιλάρι Trtl σπάνια κυκλοφορεί, οπότε αν θέλατε να το δοκιμάσετε, τώρα είναι η ώρα. Σε αντίθεση με τα συμβατικά μαξιλάρια ταξιδιού σε σχήμα U, το καινοτόμο μαξιλάρι Trtl διαθέτει εσωτερικό σύστημα στήριξης που εμποδίζει το κεφάλι σας να κινείται για να αποτρέψει τον δύσκαμπτο πόνο στον αυχένα και τους ώμους. Επιπλέον, πλένεται στο πλυντήριο!

$48 στο Amazon

“Το μαξιλάρι ταξιδιού Trtl αλλάζει το παιχνίδι για τους συχνούς επιβάτες. Ο ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός του καθιστά εύκολη τη συσκευασία και τη μεταφορά στο αεροπλάνο. Με εξαιρετική στήριξη αυχένα και άνετη αντικραδασμική προστασία, εξασφαλίζει έναν ξεκούραστο ύπνο κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Πείτε αντίο στο άυπνες πτήσεις και απολαύστε ένα άνετο ταξίδι με αυτό το ταξιδιωτικό μαξιλάρι. Γεια σας” Ένας πεντάστερος κριτικός ενθουσιάστηκε.

Οι καλύτερες προσφορές τεχνολογίας ταξιδιών

μήλο

Τα AirPods δεν χρειάζονται πολλή εισαγωγή, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά τα Pro έχουν σχεδόν 50 $ έκπτωση στην κανονική τους τιμή — και τα φθηνότερα που έχουμε δει.

$199 στο Amazon

Ένας ευχαριστημένος πελάτης έγραψε: «Η ακύρωση θορύβου και η εφαρμογή των AirPods στα αυτιά μου άλλαξαν τη ζωή. Με τα αυθεντικά AirPods, μερικές φορές πέφτουν από τα αυτιά μου κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αυτά τα οφέλη δεν κινούνται ποτέ. Αν αμφιβάλλετε για την ακύρωση θορύβου, σας προτείνω να τα βάλετε στα αυτιά σας και να δείτε αν πνίγουν τον ήχο. Όπως είπα, αλλάζει το παιχνίδι.

  • Φωτογραφική μηχανή χωρίς καθρέφτη πλήρους καρέ Sony a7 III ILCE7M3/B με εναλλάξιμους φακούς

  • Ένας σταθμός φόρτισης για πολλές συσκευές Apple

  • Καθολική βάση στήριξης τηλεφώνου αεροπλάνου κατά την πτήση

  • Ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Bose QuietComfort 45 Bluetooth

Οι καλύτερες προσφορές ταξιδιωτικών ρούχων

Πάνω από 8.000 αγοραστές του Amazon είναι λάτρεις αυτών των ελαφριών παντελονιών πεζοπορίας. Είναι ιδανικά για ταξίδια καθώς είναι ανθεκτικά στο νερό, υπεριώδη ακτινοβολία και στεγνώνουν γρήγορα. Και έχουν πολλές τσέπες για να χωράνε όλα τα απαραίτητα.

$28 στο Amazon

“Η καλύτερη ταξιδιωτική αγορά που έχω κάνει ποτέ” Ένας πεντάστερος κριτικός ενθουσιάστηκε. «Ήταν άνετα σε μια πτήση 9 ωρών. Έδειχναν καλά. Έβαλα το τηλέφωνό μου με φερμουάρ στην τσέπη μου, χωρίς να ανησυχώ μήπως καταλήξει στο πάτωμα, και το έφερα στην αποκρουστική τουαλέτα του αεροπλάνου. Το καλύτερο από όλα είναι ότι το διαβατήριό μου και το εισιτήριό μου χωράνε στην πλαϊνή τσέπη με velcro. Τέρμα η ενασχόληση με έγγραφα! Σώος και ασφαλής.”

  • Κοντό μανίκι Pretty Garden Casual με βαθύ V λαιμόκοψη

  • Γυναικείο παντελόνι γιόγκα με φαρδύ πόδι Ueu

  • Πουκάμισο πεζοπορίας Baylife UPF 50+, Gaiter λαιμού

  • T-shirt Amazon Essentials Classic-Fit V-Neck (2 πακέτο)

Οι καλύτερες προσφορές ταξιδιωτικών παπουτσιών

Θεός

Τα χαριτωμένα λακτίσματα έχουν λουράκια από πολυεστέρα που είναι εξαιρετικά απαλά στο δέρμα και είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια εφαρμογή σας. Διαθέτουν περίγραμμα ποδιού για άνεση και ανθεκτική σόλα από καουτσούκ. Επιπλέον, στεγνώνουν γρήγορα.

$37 στο Amazon

Εγώ, ο ίδιος, φόρεσα αυτές τις άνετες κλωτσιές σε ένα ταξίδι στο Μαρόκο πέρυσι και έμεινα έκπληκτος με το πόσο άνετα και υποστηρικτικά ήταν. Με πήγαν σε πλακόστρωτα δρομάκια, γεμάτα σουκ, πισίνες ξενοδοχείων και μονοπάτια της ερήμου. Παρά το περπάτημα 20.000+ βημάτων την ημέρα, δεν είχα ποτέ πόνο στα πόδια ή φουσκάλες ενώ τα φορούσα. ανήκει σε εμένα Κλασικό μαύροΑλλά υπάρχουν δεκάδες χρώματα για να διαλέξετε, Ορισμένα στυλ είναι τόσο χαμηλά όσο $30Αν είστε πιο τολμηροί.

  • Ο Δρ. Sholes Madison Slip On Fashion Sneaker

  • Γυναικείο παπούτσι περπατήματος Skechers Go Walk Joy

  • Γυναικείο Cloud Foam Pure Running παπούτσι Adidas

Ο οδηγός αγορών σας Prime Day: Δείτε όλη την κάλυψη της Prime Day. Αγοράστε τις καλύτερες προσφορές Prime Day Yahoo Life. Ακολουθήστε Engadget γι’αυτό Οι καλύτερες προσφορές τεχνολογίας Amazon Prime Day. Μάθετε για Prime Day Trends Εκείνη την ημέρα στη γνώσηΚαι ακούστε Αυτο blogΟι ειδικοί αυτοκινήτων της yin είναι κάτι που πρέπει να αγοράσετε για είδη που σχετίζονται με το αυτοκίνητο Προσφορές Prime Day.

READ  Εκρήξεις συγκλονίζουν το Κίεβο μετά το ρωσικό χτύπημα: ζωντανές ενημερώσεις

Οι κριτικές που αναφέρονται παραπάνω αντικατοπτρίζουν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις κατά τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αναζητάτε τις καλύτερες προσφορές για στυλ και ομορφιά της Amazon; Ελέγξτε αυτά:

Ομορφιά και υγεία

  • Αποτρίχωση Xsoul At-Home IPL

  • CosRX Snail Mucin 96% Power Repairing Essence Ενυδατικός ορός

  • Gold Bond Age Renew Crepe Corrector Lotion σώματος

  • Αποτρίχωση με λέιζερ Lismosky με σύστημα ψύξης

φόρεμα

  • Η υπο-λείανση είναι εύκολη με το ασύρματο τέντωμα με ένα ελαφρύ σουτιέν άνεσης με επένδυση

  • Φόρεμα με κοντό μανίκι με λαιμόκοψη Amazon Essentials

  • Κολάν Depot Γυναικείο παντελόνι Jogger με χαλαρή εφαρμογή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *