Τι μάθαμε από την επιστροφή των 76ers με νίκη play-in επί των Μαϊάμι Χιτ

Από τους Mike Workunov, Eric Koren και Tobias Bass

Μια ιστορία δύο ημιχρόνων και εξαιρετικό παιχνίδι στον πάγκο κέρδισε τους Philadelphia 76ers τον Νο. 7 σπόρο

Με αυτήν την ήττα, οι Χιτ θα παίξουν με τους Σικάγο Μπουλς σε έναν αγώνα νίκης ή μετάβασης εντός έδρας για την τελευταία θέση των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Ο Νίκολας Μπαντούμ είχε ένα παιχνίδι τέρας με 20 πόντους και πέντε ριμπάουντ που ήταν ρεκόρ σεζόν. Ο Joel Embiid ηγήθηκε όλων των σκόρερ με 23 πόντους σε 6 στα 17 σουτ και 15 ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Οι 76ers πήγαν στο ημίχρονο με 51-39 και συνέχισαν να επευφημούνται από τους πιστούς του Philly καθώς έκαναν 12 ανατροπές στο πρώτο ημίχρονο και το Μαϊάμι σημείωσε 17 πόντους. Οι αγώνες τους βασίστηκαν στην άμυνα ζώνης του Μαϊάμι, καθώς οκτώ από τα 12 λάθη του Philly ήρθαν ενάντια στη ζώνη.

Για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, η Φιλαδέλφεια άρχισε να πιέζει πιο αμυντικά και να στηρίζεται στον πάγκο της και το Μαϊάμι είχε πολύ λίγες απαντήσεις. Διατήρησαν το παιχνίδι κοντά με ηρωισμούς από τους Bam Adebayo και Tyler Hero, αλλά ο ρυθμός του 76er ήταν υπερβολικός για να ξεπεραστεί. Ο πάγκος του Philly σημείωσε 36 πόντους και ο Batum έκανε ένα βασικό μπλοκ στον Hero στα τέλη του τέταρτου δεκαλέπτου για να σφραγίσει το παιχνίδι.

Τι σημαίνει αυτή η νίκη για τη Φιλαδέλφεια

Οι Σίξερς δεν κέρδισαν απλώς το play-in τουρνουά τους, κέρδισαν κάτι σημαντικό. Αυτό τους βάζει στα πλέι οφ ως 7ος σπόρος, κάτι που είναι τεράστιο γιατί τους επιτρέπει να αποφύγουν τους Σέλτικς στον πρώτο γύρο. Οι Νικς θα είναι αναμφίβολα ένα δύσκολο ματς, αλλά δεν είναι οι Σέλτικς που ήταν οι αδιαμφισβήτητοι τζάγκερναυτ της κανονικής περιόδου. Μπορούν να πάρουν ένα τρένο για τη Νέα Υόρκη και τις επόμενες δύο εβδομάδες περίπου θα είναι ένας αγώνας του πρώτου γύρου.

READ  Η Bud Light χάνει τον τίτλο της μπύρας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική από το Modelo Special

Ήταν μια μεγάλη επιστροφή για τους Σίξερς. Ανιχνεύουν τη θερμότητα σε πραγματικό χρόνο. Τίποτα δεν συνδέθηκε όπως ο Embiid, ο οποίος πάλεψε νωρίς και μετά ανέλαβε αργά. Οι κάδοι του συμπλέκτη και η τεράστια ασίστ στον Kelly Oubre Jr. στα τέλη του τέταρτου δεκαλέπτου βοήθησαν να σφραγιστεί η νίκη. — Mike Workunov, συγγραφέας επιχειρηματικού προσωπικού του NBA και μπάσκετ

Μπορεί το Μαϊάμι να φτιάξει άλλο ένα τρέξιμο με Σταχτοπούτα;

Οι Χιτ είχαν την 28η κατάταξη παράβαση συμπλέκτη στο πρωτάθλημα φέτος, ένα σημαντικό προειδοποιητικό σημάδι για τις δυνατότητες της ομάδας σε μια αργή διαδρομή στα πλέι οφ. Το Μαϊάμι έχτισε ένα προβάδισμα 12 πόντων με τη δύναμη μιας δύσκολης άμυνας ζώνης που επιτάχυνε τους 76ers και δημιούργησε εύκολες ευκαιρίες στη μετάβαση. Μόλις η Φιλαδέλφεια αγκάλιασε, το Μαϊάμι δεν μπορούσε να σκοράρει αρκετά. Εκτός από τον Hero, το Μαϊάμι δεν είχε καμία επιθετική άνοδο και αυτό επέτρεψε στη Φιλαδέλφεια να τους ξεπεράσει τελικά.

Οι Χιτ θα παίξουν με τους Μπουλς στο Μαϊάμι το βράδυ της Παρασκευής, με τον νικητή να αντιμετωπίζει τους Μπόστον Σέλτικς στον πρώτο γύρο. Ωστόσο, ο Jimmy Butler αυτοτραυματίστηκε αργά στο πρώτο τρίμηνο και όταν τον αντικατέστησε ο Oubre, ο Terry Rozier, ο γρήγορος γκαρντ που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για τον Kyle Lowry, έχασε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια με τραυματισμό στον αυχένα. Ο Μπάτλερ δεν κουνήθηκε κατά τη διάρκεια ορισμένων κατοχών στο Μαϊάμι, σουτάροντας 5-προς-18 τη νύχτα. Ο Μπάτλερ είπε ότι θα κάνει μαγνητική τομογραφία στο γόνατό του την Πέμπτη και ένιωσε ότι ήταν πιο περιορισμένος καθώς προχωρούσε το παιχνίδι και έβλαψε τους Χιτ περισσότερο από ό,τι τους βοήθησε. Εάν ο Μπάτλερ παραβιαστεί και ο Ροζιέρ δεν είναι διαθέσιμος, οι Χιτ θα χρειαστούν λίγη μαγεία για να μπουν στα πλέι οφ. — Eric Koreen, συγγραφέας του προσωπικού των Raptors

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για κάθε παιχνίδι NBA Εδώ.

READ  Ο Έλον Μασκ ανέκρινε δημόσια έναν απολυμένο υπάλληλο του Twitter

Απαιτείται ανάγνωση

(Φωτογραφία: Jesse D. Garrabrant/Getty Images)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *