Το Airplay μετατρέπει το Delta Emulator σε μια πλήρη ρετρό κονσόλα

Η εισαγωγή του Delta Emulator στα iPhone είναι μεγάλη υπόθεση από πολλές απόψεις. Αλλά για τους χρήστες, αυτό επίσης στην πραγματικότητα Κρύο. Εδώ είναι το καλύτερο λογισμικό για μίμηση NES, SNES, N64, Game Boy, GBA και Nintendo DS, ώστε να μπορείτε να παίζετε κλασικά παιχνίδια σε μια συσκευή που είναι πάντα στην τσέπη σας. Ακόμα καλύτερα: Αν και το Apple TV δεν διαθέτει εφαρμογή Delta (ακόμα), είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση για να παίξετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας.

Αυτό συμβαίνει επειδή η Delta υποστηρίζει το AirPlay, ώστε να μπορείτε να κάνετε ροή βίντεο και ήχου από το τηλέφωνό σας σε άλλη συσκευή Apple, όπως μια τηλεόραση Apple ή έναν υπολογιστή. Για την Delta, το παιχνίδι παίζει στη μεγάλη οθόνη ενώ το τηλέφωνό σας γίνεται χειριστήριο οθόνης αφής. Ή, εάν συνδέσετε ένα ελεγκτή Bluetooth στο iPhone σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αναπαραγωγή.

Δοκίμασα τη ρύθμιση χρησιμοποιώντας ένα iPhone, Apple TV και τον ελεγκτή DualSense του PS5 και είναι απίστευτα απλή. (Το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας ήταν η σύνδεση του ελεγκτή στο τηλέφωνό μου, η οποία διήρκεσε λίγα δευτερόλεπτα.) Από την εμπειρία μου — η οποία περιλάμβανε την αναπαραγωγή ορισμένων παιχνιδιών NES, SNES και GBA — λειτούργησε μια χαρά. Τα παιχνίδια ήταν καλά και τα χειριστήρια δεν είχαν αξιοσημείωτη καθυστέρηση. Έκανα μια γρήγορη δοκιμή σε ένα MacBook Air και η διαδικασία ήταν απλή για μένα μια φορά Ορίστε τα σωστά δικαιώματα.

Για τα περισσότερα παιχνίδια σε αυτές τις πλατφόρμες, αυτός είναι ο πιο φυσικός τρόπος παιχνιδιού. Εν μέρει, σχεδιάστηκαν αρχικά για τηλεόραση, αλλά επειδή είναι πάντα επιθυμητό ένα πραγματικό χειριστήριο. Τα χειριστήρια της οθόνης αφής της Delta κάνουν καλή δουλειά, αλλά δεν είναι σαν πραγματικά κουμπιά.

READ  Ζωντανές ενημερώσεις για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας: Ο ρωσικός βομβαρδισμός σκοτώνει 2 στο Kherson

Είναι πραγματικά. Μια εύκολη λειτουργία που κάνει το Delta πιο χρήσιμο από ό,τι φαίνεται αρχικά, ειδικά όταν πρόκειται για πολλούς παίκτες, ανοίγει τις δυνατότητες για το τι μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο νωρίς είμαστε στη ζωή των πρωτοτύπων iOS, είναι συναρπαστικό πόσο καλά είναι ήδη τα πράγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *