Το «Civil War» κέρδισε 2,9 εκατομμύρια δολάρια σε προεπισκοπήσεις της Πέμπτης

Πόλεμος ταμείων.

Η τελευταία ταινία του A24 και του σκηνοθέτη Άλεξ Γκάρλαντ, ο αμφιλεγόμενος «Εμφύλιος Πόλεμος», κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους αυτό το Σαββατοκύριακο. Μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει 2,9 εκατομμύρια δολάρια στο box office στις προεπισκοπήσεις της Πέμπτης.

Το “Civil War” έχει βάλει στο στόχαστρο το υψηλότερο σαββατοκύριακο της ταινίας της A24 που έχει κάνει πρεμιέρα. Διαδραματίζεται σε μια Αμερική που διαλύεται από τον εμφύλιο πόλεμο, η ταινία αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο. Ορισμένες εκτιμήσεις φτάνουν τα 24 εκατομμύρια δολάρια και τα 15 εκατομμύρια δολάρια, αλλά αυτό θα σπάσει επίσης το ρεκόρ της Α24. Ένα άνοιγμα στην ανώτερη σειρά είναι η Warner Bros.' Το «Godzilla X Kong: The New Empire», ήταν το Νο. 1 στο box office τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η ταινία τρόμου «Hereditary» του σκηνοθέτη Ari Aster κατέχει αυτή τη στιγμή το υψηλότερο σαββατοκύριακο έναρξης του 2018 στο A24, αφού κέρδισε 13,6 εκατομμύρια δολάρια. Το “Hereditary” κέρδισε 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε προεπισκοπήσεις της Πέμπτης, και 44,1 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά και 82,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Βασισμένο στο ταξίδι προεπισκόπησης του, το “Civil War” φαίνεται σε καλό δρόμο για να γράψει ιστορία. Πρόκειται για μια ταινία A24 που είναι ήδη πολύ ακριβή, επομένως θα χρειαστεί όλη τη βοήθεια που μπορεί να πάρει στο box office. Η παραγωγή της βίαιης, εκρηκτικής πολεμικής ταινίας κόστισε περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Kirsten Dunst, Wagner Maura και Kaylee Spaney ως δημοσιογράφοι εν καιρώ πολέμου που ταξιδεύουν στην Ουάσιγκτον, εν μέσω ενός θανάσιμου εμφυλίου πολέμου. Η Καλιφόρνια και το Τέξας είναι ενωμένοι ως δυτικές δυνάμεις, ενώ άλλες πιστές πολιτείες παραμένουν μαζί για να αμυνθούν από τις επιθέσεις τους. Πρωταγωνιστούν οι Nick Offerman, Stephen McKinley Henderson, Jesse Plemons και άλλοι ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

READ  Η Έκθεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ αποτυγχάνει να βρει τον ένοχο στη διαρροή απόφασης για την άμβλωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *