Μια μεγάλη εξέδρα έπεσε σε γραφείο του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας, σκοτώνοντας 1 και τραυματίζοντας αρκετούς άλλους, λένε αξιωματούχοι.

Μια μεγάλη εξέδρα έπεσε στο Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας σε μια προφανή «σκόπιμη» πράξη, δήλωσαν αξιωματούχοι την Παρασκευή. Ένα άτομο σκοτώθηκε και τουλάχιστον δώδεκα άλλοι τραυματίστηκαν, δήλωσε ο λοχαγός του DPS. Ο Justin Ruiz σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Παρασκευής.

Ένας ύποπτος έκλεψε ένα 18τροχο και το έπεσε σε ένα γραφείο στο Brenham, περίπου 75 μίλια δυτικά του Χιούστον, σε μια «εσκεμμένη, βάναυση πράξη». είπε Γερουσιαστής της Πολιτείας του Τέξας. Η Lois Kolkhorst σε δήλωση στα social media.

Ο Ρουίζ είπε ότι ο ύποπτος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο 42χρονος Γκλενάρ Πάρκερ, δεν έλαβε άδεια εμπορικής οδήγησης στο γραφείο του Μπρένχαμ νωρίτερα το απόγευμα. Ένας βουλευτής κυνηγούσε την κλεμμένη εξέδρα, η οποία φαινόταν να στρίβει δεξιά στο γραφείο της DPS και να πέφτει σε έναν χώρο αναμονής για άδεια οδήγησης, είπε ο Ruiz.

Ο Πάρκερ, από το Τσάπελ Χιλ, συνελήφθη και κρατείται στη φυλακή της κομητείας της Ουάσιγκτον, σύμφωνα με διαδικτυακά αρχεία κρατουμένων. Αντιμετωπίζει διάφορες κατηγορίες, όπως διαφυγή σύλληψης και μη εξουσιοδοτημένη χρήση οχήματος.

Ένας οδηγός που οδηγούσε ένα κλεμμένο ημιρυμουλκούμενο έπεσε επίτηδες σε γραφείο δημόσιας ασφάλειας του Τέξας σε αγροτική πόλη δυτικά του Χιούστον την Παρασκευή, τραυματίζοντας αρκετούς ανθρώπους, δήλωσε νομοθέτης της πολιτείας.

Hey Girl LLC


Τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν με αεροπλάνο σε νοσοκομεία της περιοχής με σοβαρά τραύματα, αποκάλυψε ο Ρουίζ, και ένας από αυτούς πέθανε στο νοσοκομείο. Άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε τοπικό νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση, όπου και οι τρεις νοσηλεύτηκαν και απεγκλωβίστηκαν.

Οκτώ άτομα νοσηλεύτηκαν στο σημείο και αφέθηκαν ελεύθεροι, είπε ο Ρουίζ. Κανένας ύποπτος δεν τραυματίστηκε.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η ταυτότητα του νεκρού δεν θα δημοσιοποιηθεί εν αναμονή της ειδοποίησης των πλησιέστερων συγγενών.

Από τους ασθενείς που μεταφέρθηκαν με αεροπλάνο, δύο μεταφέρθηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Υγείας St. Joseph στο Bryan, είπε ο Ruiz, και ο τρίτος στο Memorial Hermann στο Χιούστον.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Baylor Scott and White στο Brenham.

Ο δήμαρχος του Brenham Atwood Kenjura επαίνεσε τη γρήγορη απάντηση των αρχών επιβολής του νόμου για να αποτρέψει τον ύποπτο να χτυπήσει ξανά.

«Αν δεν ήταν η γρήγορη δράση τους, όπως θα μπορούσατε να δείτε απέναντι, ο ύποπτος θα είχε στηρίξει το όχημα, σκοπεύοντας να επιστρέψει στο όχημα», είπε ο Kenjura στους δημοσιογράφους.

Ο Κόλκχορστ, ο οποίος εκπροσωπεί την περιοχή, είπε ότι κανένας από τους υπαλλήλους της DPS δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ένας υπάλληλος εγκλωβίστηκε στο κτίριο “για σύντομο χρονικό διάστημα”. Ο Ρουίζ είπε ότι δεν είναι σαφές πόσοι από τους τραυματίες ήταν υπάλληλοι του DPS και πόσοι ήταν πολίτες.

Οι Ρέιντζερς του Τέξας θα χειριστούν την έρευνα.

Το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας είναι μια εκτεταμένη υπηρεσία και μια από τις μεγαλύτερες κρατικές επιχειρήσεις επιβολής του νόμου στη χώρα. Αυτό περιλαμβάνει στρατεύματα στο επίκεντρο μιας μαζικής επιχείρησης για την ασφάλεια των συνόρων κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού, καθώς και τους Texas Rangers, τους κορυφαίους ερευνητές εγκλημάτων της πολιτείας. Αλλά το τμήμα έχει γραφεία έκδοσης αδειών οδήγησης σε όλη την πολιτεία.

READ  Ο Μάικ Πενς λέει ότι η ιστορία θα θεωρήσει τον Ντόναλντ Τραμπ υπεύθυνο για τις επιθέσεις της 6ης Ιανουαρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *