Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ χρειάζονται χρόνο και χώρο για να θεραπευτούν, λέει ο πρώην εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας

  • Του Joshua Cheatham
  • BBC News

λεζάντα εικόνας,

Μετά τη διάγνωση της Catherine με καρκίνο, το ζευγάρι λέγεται ότι «κατακλύζεται» από την υποστήριξη του κοινού

Μετά τη διάγνωση καρκίνου της Αικατερίνης, οι άνθρωποι θα πρέπει να δώσουν στον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας «χρόνο να θεραπεύσουν», δήλωσε ένας πρώην εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας.

Και ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος νοσηλεύεται για καρκίνο, ήταν «πολύ ανθεκτικός», είπε ο Πάντι Χάρβερσον.

Πρόσθεσε ότι η βασιλική οικογένεια «με αυτό το κολλώδες έμπλαστρο, νομίζω ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Η Catherine είπε την Παρασκευή ότι είχε ξεκινήσει θεραπεία μετά από εικασίες για την υγεία της.

Είπε ότι ο καρκίνος διαγνώστηκε μετά από χειρουργική επέμβαση στο στομάχι.

Λεπτομέρειες για τον καρκίνο δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το Παλάτι του Κένσινγκτον ελπίζει ότι η πριγκίπισσα θα αναρρώσει πλήρως.

Και οι δύο νοσηλεύτηκαν ταυτόχρονα στο ιδιωτικό νοσοκομείο London Clinic.

Μιλώντας στην εκπομπή Laura Kuensberg του BBC την Κυριακή, ο πρώην επίσημος εκπρόσωπος του William και της Catherine, κ. Harverson, είπε ότι δεν πιστεύει ότι η βασιλική οικογένεια ήταν «πολύ αδύναμη λόγω πρόσφατων ασθενειών».

Ερωτηθείς πώς χειρίστηκε την κατάσταση το Παλάτι του Κένσινγκτον, είπε: «Δεν είναι απλώς ένα ίδρυμα, είναι μια οικογένεια και πρέπει να αντιμετωπίζεις άτομα και μέλη της οικογένειας όπως οποιοσδήποτε άλλος», είπε.

«Πρέπει να τους δώσεις χώρο, οπότε όταν υπάρχει επικοινωνία… πρέπει να θυμάσαι ότι και αυτοί είναι άνθρωποι και πρέπει να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους σε κάποιο βαθμό», πρόσθεσε.

τίτλος βίντεο,

ΔΕΙΤΕ: Ολόκληρο το βίντεο της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Το ζευγάρι αντιμετώπισε έντονες δημόσιες εικασίες για την υγεία της Catherine τον Ιανουάριο, όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο.

Η 42χρονη Catherine δεν έχει παρευρεθεί σε καμία επίσημη εκδήλωση από τα Χριστούγεννα.

Σάλο στα social media προκάλεσε μια φωτογραφία της και των παιδιών της, η οποία αναρτήθηκε την γιορτή της μητέρας, λόγω των διαφορών στην εικόνα.

Σε μια δήλωση, η Catherine ζήτησε αργότερα συγγνώμη για τη «σύγχυση» που προκάλεσε η φωτογραφία, προσθέτοντας ότι «όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ».

Ο Χάρβερσον είπε ότι δεν είχε «κανένα πρόβλημα» με τον τρόπο με τον οποίο η βασιλική οικογένεια χειρίστηκε τη διάγνωση της Κέιτ και επέκρινε τον «αέναο βρόχο θανάτου» των εικασιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήθελε η ταινία να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη και ζήτησε συγγνώμη για αυτό, οπότε όλοι έπρεπε να έχουν προχωρήσει», είπε. «Νομίζω ότι πρέπει να τους δώσουμε χρόνο και χώρο».

«Θα το ξεπεράσουν αυτό», πρόσθεσε. «Είμαι σίγουρος ότι ο βασιλιάς, τον οποίο γνωρίζω καλά, είναι απίστευτα δυνατός, πολύ αποφασιστικός, ένας σπουδαίος πνευματικός άνθρωπος».

Η Victoria Newton, συντάκτρια της The Sun, είπε στο BBC ότι η Catherine αποφάσισε να κάνει την ανακοίνωση για τον καρκίνο την τελευταία μέρα του σχολείου των παιδιών της πριν από δύο εβδομάδες.

“Προτεραιότητά της είναι να προστατεύσει τα τρία παιδιά της. Δεν θέλει να τους ζητήσουν περισσότερα από όσα έχουν ήδη”, είπε η κ. Newton, καλεσμένη της Κυριακής στο Πρόγραμμα Laura Kuensberg.

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο της Κέιτ και του Γουίλιαμ σε ένα κατάστημα φάρμας στο Γουίνδσορ, η The Sun ζήτησε από «τρολ των κοινωνικών δικτύων, ανόητους θεωρητικούς συνωμοσίας και επικριτές των μέσων ενημέρωσης» για να «διώξουν την Κέιτ».

Η κ. Newton υπερασπίστηκε την απόφασή της να κυκλοφορήσει το βίντεο.

«Η αλλαγή της αφήγησης είναι πολύ σημαντική», είπε η κ. Newton στο BBC. «Πολλοί στα ΜΜΕ άρχισαν να λένε «πίσω από την πύλη»».

Είπε ότι είχε έρθει σε επαφή με το Παλάτι του Κένσινγκτον πριν από την κυκλοφορία και είχε διαβεβαιωθεί ότι «δεν θα έχουμε πρόβλημα να τρέξουμε αυτές τις ταινίες».

Ξεχωριστά, ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον είπε ότι ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας «συγκινήθηκαν βαθιά» από τα καλά νέα που έλαβαν και ήταν «ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Το ζευγάρι έχει ήδη πει ότι δεν θα παρευρεθεί στις λειτουργίες της Κυριακής του Πάσχα φέτος. Δεν είναι σαφές εάν ο βασιλιάς Κάρολος θα πάρει την οικογένειά του στην εκκλησία.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λένε ότι είναι «ελπίδες» ότι θα μπορέσει να ενταχθεί στην οικογένειά του μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ο Βασιλιάς είπε ότι είναι «πολύ περήφανος» για την «αγαπημένη του νύφη» και ότι αυτός και η Καμίλα βρίσκονται σε «στενή επαφή» μαζί της.

Το BBC καταλαβαίνει ότι ο William και η Catherine, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, έχουν επικοινωνήσει μαζί του από τη διάγνωσή του.

μπορείς Παρακολουθήστε την ειδική εκπομπή του BBC News Στο iPlayer του BBC, τώρα για το πώς η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε τη διάγνωση του καρκίνου της σε ένα μήνυμα βίντεο προς το έθνος – «Kate's Cancer Diagnosis».

READ  Οι πιλότοι της Delta εγκρίνουν αύξηση μισθών κατά 34%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *