Η Warner Bros. Pictures στο CinemaCon 2024: Όλα ανακοινώθηκαν και αποκαλύφθηκαν

Το CinemaCon 2024 ξεκίνησε επίσημα και αρκετά μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο βρίσκονται στο Λας Βέγκας, έτοιμα να δείξουν τι επιφυλάσσει το μέλλον για το καθένα. Είμαστε εδώ στο IGN και θα αναλύουμε όλα τα μεγάλα νέα από τις μεγαλύτερες παρουσιάσεις.

Ωστόσο, με λύπη μοιραζόμαστε ότι δεν κυκλοφορούν όλα αμέσως στο κοινό μετά από μια παρουσίαση και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να περιγράψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, ώστε να μάθετε περισσότερα για τις αγαπημένες σας επερχόμενες ταινίες!

Πρώτα παρακολουθήσαμε την παρουσίαση της Warner Bros. Pictures, με τίτλο Joker: Folly a Deux, Furiosa: A Mad Max Saga και Beetlejuice. Ο Horizon του Kevin Costner και ο M. Πήραμε επίσης μια νέα ματιά στην παγίδα του Night Shyamalan.

Παρακάτω η Warner Bros. Δείτε όλα τα μεγάλα νέα από το πάνελ της Pictures' CinemaCon και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερη κάλυψη καθώς συνεχίζεται η εβδομάδα. Πείτε μας ποια ήταν η αγαπημένη σας αποκάλυψη στο CinemaCon!

Joker: Folly à Deux First Trailer Pairs Arthur Fleck του Joaquin Phoenix με Harley Quinn της Lady Gaga

Όπως αναφέραμε, δεν κυκλοφορούν όλα όσα προβάλλονται στο CinemaCon. Ευτυχώς για τους θαυμαστές της DC, το πρώτο τρέιλερ του Joker: Folie à Deux έχει ήδη καταιγίσει το διαδίκτυο.

Στα πλάνα, βλέπουμε μέρη της σχέσης Άρθουρ Φλεκ του Χοακίν Φίνιξ και της σχέσης Χάρλεϊ Κουίν της Lady Gaga. Το πιο αξιοσημείωτο είναι πώς ο έρωτάς τους μεταβαίνει από αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως αυταπάτες σε μια βάναυση πραγματικότητα. Φαίνεται επίσης να επιβεβαιώνει μια σημαντική αλλαγή στην ιστορία της Harley Quinn, καθώς θα είναι πλέον ασθενής στο Arkham Asylum αντί για ψυχίατρο.

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips ανέβηκε στη σκηνή για να συζητήσει την ταινία και επιβεβαίωσε ότι, ενώ η συνέχεια μπορεί να μην είναι εντελώς μουσική, η μουσική είναι ένα «ουσιώδες στοιχείο». Δεν ξεφεύγει πολύ από την αρχική ταινία και ο Άρθουρ Φλεκ είχε πάντα «τη μουσική μέσα του».

READ  Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ανακοινώνει έρευνα για τον μπερδεμένο βουλευτή Χόρχε Σάντος

Το Joker: Folie à Deux βγαίνει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Furiosa: Ένα πλάνα του Mad Max Saga δείχνει την Anya Taylor-Joy σε μια αποστολή

Το παραπάνω τρέιλερ δεν είναι από το CinemaCon.

Οι παρευρισκόμενοι στο πάνελ CinemaCon της Warner Bros. Pictures είχαν μια εκτεταμένη κλεφτή ματιά στο Furiosa: A Mad Max Saga. Μερικές από τις στιγμές που παρουσιάστηκαν έδειχναν την πρώιμη ιστορία της ζωής της Anya Taylor-Join Furiosa, το δύσκολο ταξίδι της για να εκδικηθεί τη μητέρα της και την απώλεια της παιδικής της ηλικίας. Είδαμε επίσης μερικές από αυτήν την ιστορία στο τελευταίο τρέιλερ του Furiosa.

Ο σκηνοθέτης George Miller σταμάτησε στο CinemaCon και είπε ότι το Furiosa θα διαδραματιστεί σε ένα σκηνικό 16-18 ετών και η Taylor-Joy μοιράστηκε ότι είναι «μια ιστορία της αποφασιστικότητας ενός κοριτσιού να πιστέψει σε ένα αδύνατο».

Το Furiosa: A Mad Max Saga βγαίνει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου 2024.

Beetlejuice Το Beetlejuice σχεδόν επέστρεψε μετά από αναμονή 36 ετών

Το παραπάνω τρέιλερ δεν είναι από το CinemaCon.

Beetlejuice Beetlejuice Warner Bros.' Προβλήθηκαν επίσης νέα πλάνα της συνέχειας μαζί με παλαιότερα στιγμιότυπα της παρουσίασης και τρέιλερ. Κοιτάζουμε καλά τον Beetlejuice του Keaton, τους Deetzes — τη Lydia της Winona Ryder, την Delia της Catherine O'Hara και την Astrid της Jenna Ortega — και τον χαρακτήρα του Willem Dafoe. Η Lydia φαινομενικά επιβεβαιώνει επίσης ότι η ταινία θα ασχολείται με τους νεκρούς και όσους προσπαθούν να παραμείνουν ζωντανοί.

Ο Κίτον έχει δει την ταινία δύο φορές τώρα και λέει ότι είναι “πραγματικά καλή” και ότι ο Ορτέγκα είναι “τέλειος” στην ταινία και πήρε αμέσως αυτό που ήθελαν.

READ  Ζωντανές ενημερώσεις για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας: Ο ρωσικός βομβαρδισμός σκοτώνει 2 στο Kherson

Beetlejuice Beetlejuice κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Το τρέιλερ του Mickey 17 δείχνει τις πολλές ζωές του Mickey του Robert Pattinson

Πρώτο τρέιλερ για το Mickey 17 Warner Bros.' Η ομάδα και ο Ρόμπερτ Πάτινσον έδειξαν ότι ο Μίκυ ήταν ένα «αναλώσιμο» περιουσιακό στοιχείο που μπορούσε να αναδιατυπωθεί όποτε πέθαινε. Η ταινία βασίστηκε στο Mickey 7 του Έντουαρντ Άστον, αλλά ο σκηνοθέτης Bong Joon-ho της φήμης Parasite άλλαξε τον τίτλο σε Mickey 17 επειδή σκότωσε τον χαρακτήρα του Pattinson 10 φορές περισσότερο από ό, τι στο βιβλίο.

Αυτές οι σκηνές δείχνουν τον Pattinson να εργάζεται εναντίον του πολλές φορές σε αυτόν τον φουτουριστικό κόσμο επιστημονικής φαντασίας και ο Bong-ho ξέρει ότι μπορεί να παίξει διαφορετικές εκδοχές του Mickey επειδή έχει «ένα τρελό πράγμα στα μάτια του». Έχουμε επίσης να δούμε τον χαρακτήρα δικτάτορα του Mark Ruffalo, τη σύζυγό του που υποδύεται η Toni Colette, τη φίλη του Mickey που υποδύεται η Naomie Augie και τον Steven Yeun, ο οποίος υποδύεται τον «παράξενο φίλο» του Mickey.

Το Mickey 17, το οποίο είναι στην πραγματικότητα η ιστορία ενός «απλού ανθρώπου που σώζει τον κόσμο», θα βγει στους κινηματογράφους στις 31 Ιανουαρίου 2025.

Horizon: Ένα American Saga παίρνει μια συναρπαστική πρώτη ματιά

Horizon: An American Saga, ένα γουέστερν έπος δύο μερών σε σκηνοθεσία, παραγωγή και σενάριο από τον Kevin Costner, που έκανε πρεμιέρα στο CinemaCon. Μια ιστορία που διαδραματίζεται στην επέκταση και την εγκατάσταση του Εμφυλίου Πολέμου στην Αμερικανική Δύση.

Ο Κόστνερ είπε στο κοινό ότι είχε προσπαθήσει να κάνει αυτές τις ταινίες, πρώτα το 1988 και στη συνέχεια το 2012, και ότι ήταν ενθουσιασμένος που τελικά τις έφτιαξε στη γραμμή του τερματισμού. Ωστόσο, ολόκληρο το πρόγραμμά του για το Horizon αποτελούνταν από τέσσερις ταινίες.

READ  Η ομάδα Τραμπ προβάλλει δύο επιχειρήματα στο δικαστήριο για να απορρίψει την υπόθεση λόγω διαβαθμισμένων εγγράφων

Συζήτησε πώς η ταινία εξερευνά την «υπόσχεση» της Αμερικής, την οποία κερδίζουν σκληρά και ανθεκτικοί άνθρωποι που διεκδικούν τη δική τους. Ωστόσο, αυτό έγινε σε βάρος εκείνων που ήταν ήδη εδώ. Ήθελε η μουσική να είναι το επίκεντρο αυτού του έπους και ταξίδεψε στη Σκωτία για να σκοράρει 92 μουσικούς.

Το Horizon: An American Saga Part 1 πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου 2024 και το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου 2024.

Μ. Η παγίδα του Night Shyamalan στέλνει το κοινό σε μια συναυλία που πήγε στραβά

Μ. Η επόμενη ταινία του Night Shyamalan τιτλοφορείται Trap και η κόρη του Salekha, η οποία είναι επίσης μουσικός σκηνοθέτης, μας είπε ότι βοήθησε να έρθει η ιδέα για το έργο. Όσο για το τι πραγματεύεται η ταινία, η παγίδα φαίνεται να λέει την ιστορία μιας καθηλωτικής εμπειρίας όπως μια συναυλία που μετατρέπεται σε θρίλερ.

Καθώς ξεκινά η συναυλία, όταν η τραγουδίστρια Lady Raven (την οποία υποδύεται ο Saleka!) ανεβαίνει στη σκηνή, συμβαίνει κάτι τρομερό και πρέπει να ανακαλύψετε ότι ήταν μια παγίδα να πιάσετε έναν καταζητούμενο κατά συρροή δολοφόνο που υποδύεται ο Josh Hartnett.

Το Trap θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 9 Αυγούστου 2024.

Έχουμε συμβουλή; Θέλετε να συζητήσουμε μια πιθανή ιστορία; Αποστολή email στο [email protected].

Ο Adam Pankhurst είναι συγγραφέας του IGN. Μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο X/Twitter @AdamBankhurst Και επάνω Τικ Τοκ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *