Το εφετείο καθυστερεί την καταδίκη του Τραμπ για αστική απάτη για τη δίκη για σιωπηλούς χρήματος

11:20 π.μ. ET, 25 Μαρτίου 2024

Ο δικαστής είναι δύσπιστος για τους ισχυρισμούς Τραμπ για εισαγγελική κακή συμπεριφορά σχετικά με την παραγωγή εγγράφων

Από τον Τζέρεμι Χερμπ του CNN

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η δικηγόρος Σούζαν Νέσελς κάθονται στο δικαστήριο πριν από την ακρόαση της Δευτέρας.

Spencer Platt/Pool/AFP μέσω Getty Images

Ο δικαστής Χουάν Μέρκον τη Δευτέρα ήταν δύσπιστος για τους ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του εισαγγελέα του Μανχάταν σχετικά με την παραγωγή νέων εγγράφων, αμφισβητώντας τους ισχυρισμούς ότι το γραφείο του εισαγγελέα ενήργησε ανήθικα.

Έμπορος Α Ακρόαση τη Δευτέρα Αντιμετωπίζοντας την πρόταση Τραμπ για κυρώσεις κατά της Εισαγγελίας, την απόρριψη των κατηγοριών, την εκτίναξη της κατάθεσης του Μάικλ Κοέν και της Στόρμι Ντάνιελς και την απόρριψη της έρευνας για τουλάχιστον 90 ημέρες.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο δικαστής έθεσε ερωτήσεις σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του δικηγόρου Τραμπ, Τοντ Μπλανς, εκφράζοντας την οργή που οι δικηγόροι του Τραμπ δεν μπορούσαν να επικαλεστούν καμία νομολογία που να θεωρεί ότι ο εισαγγελέας της περιφέρειας ήταν υπεύθυνος για την αντικατάσταση του εισαγγελέα των ΗΠΑ.

«Κατηγορείτε στην πραγματικότητα το γραφείο του Μανχάταν DA και τους ανθρώπους που έχουν ανατεθεί σε αυτήν την υπόθεση για εισαγγελική ανάρμοστη συμπεριφορά και προσπαθείτε να με κάνετε συνένοχο, και δεν έχετε ούτε ένα ίχνος αποδεικτικών στοιχείων για να υποστηρίξετε αυτή τη θέση;» είπε ο Μέρσον.

Ο Μέρτσαν είπε ότι οι δικηγόροι του Τραμπ έκαναν «απίστευτα σοβαρούς, απίστευτα σοβαρούς» ισχυρισμούς – και ήταν «απογοητευτικό» το γεγονός ότι η υπεράσπιση δεν μπορούσε να εκδώσει μια αναφορά. Ο δικαστής πίεσε επίσης την Μπλανς γιατί οι δικηγόροι του Τραμπ δεν ζήτησαν τα έγγραφα νωρίτερα μετά την παράδοση της πρώτης παραγωγής των εγγράφων την περασμένη άνοιξη.

Οι δικηγόροι του Τραμπ ζήτησαν έγγραφα από τον εισαγγελέα των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης τον Ιανουάριο, τα οποία οδήγησαν στην παραγωγή δεκάδων χιλιάδων εγγράφων τον Μάρτιο, με αποτέλεσμα ο Μέρσον να αναβάλει τη δίκη του, η οποία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει σήμερα, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Απρίλιος. .

READ  Ο διευθύνων σύμβουλος του Norfolk Southern ζητά συγγνώμη για τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *