Τι συνέβη με τις ζημιές που οφείλονται στις οικογένειες των θυμάτων του OJ Simpson;

Πριν από 25 χρόνια, ο OJ Simpson κρίθηκε υπεύθυνος στο πολιτικό δικαστήριο για τον θάνατο της πρώην συζύγου του Nicole Brown Simpson και του φίλου της Ronald Goldman, και διατάχθηκε να πληρώσει περισσότερα από 33 εκατομμύρια δολάρια στις οικογένειές τους.

Ακόμα δεν έχουν ανακτήσει τη ζημιά.

Αν και είναι ακόμα ασαφές πού έχουν τα πράγματα με την οικογένεια Μπράουν Σίμπσον, ο κ. Ακόμη και με τον θάνατο του Simpson, η οικογένεια Goldman είπε ότι η προσπάθειά της δεν θα τελειώσει. Ο Ντέιβιντ Κουκ, δικηγόρος του Φρεντ Γκόλντμαν, του πατέρα του Ρόναλντ, είπε σε συνέντευξή του το Σάββατο ότι δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδιά τους να πάρουν τα χρήματα, αλλά ότι «η δίκη θα προχωρήσει όπως πριν». Σε προηγούμενο email, ο κ. Μάγειρας, κ. Ο Simpson είπε ότι «πέθανε αμετανόητος». Δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον κ. Thangamani για σχόλιο.

Στην ποινική έρευνα του 1995 η κα. Από τη δολοφονία των Brown Simpson και Ronald Goldman, ο Mr. Ο Σίμπσον αθωώθηκε, αλλά το 1997 ένα πολιτικό δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είχε προκαλέσει «ηθελημένα και άδικα» τον θάνατό τους και με ομόφωνη ετυμηγορία επιβλήθηκε πρόστιμο 25 εκατομμυρίων δολαρίων. .

Συνολικά, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν το 2022, η οικογένεια Goldman έχει πληρώσει τον κ. έλαβε περίπου 132.000 $ από τον Simpson.

Κύριος. Δεν είναι σαφές εάν αυτός ο αριθμός αντικατοπτρίζει το χρηματικό ποσό που δημοπρατήθηκε από τα αναμνηστικά του Simpson. Κύριος. Τα έσοδα από το βιβλίο του Simpson, “If I Did It” — στο οποίο έγραψε την κα. Brown Simpson και Mr. Η Goldman περιέγραψε με φανταστικούς όρους πώς μπορεί να συνέβησαν τα βάναυσα μαχαιρώματα – και οδήγησαν σε ζημιές.

READ  Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προηγείται των Νάγκετς 4 εναντίον 4 στους Λέικερς που πρέπει να κερδίσουν. Ζωντανές ενημερώσεις, βαθμολογίες, πώς να παρακολουθήσετε, τηλεόραση

Δεν έγινε γνωστό το Σάββατο πόσες ζημιές είχε ανακτήσει η οικογένεια Μπράουν-Σίμπσον. Για να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τα χρήματα που έλαβε η οικογένεια Goldman, ο κ. Ο Κουκ αρνήθηκε. Αλλά το συνολικό ποσό εξακολουθεί να είναι ένα κλάσμα του οφειλόμενου.

Λόγω της ετήσιας αύξησης των τόκων κατά 10 τοις εκατό για το απλήρωτο τμήμα, το οφειλόμενο ποσό ανέρχεται πλέον σε 114 εκατομμύρια δολάρια, ο κ. είπε ο Κουκ.

Την Παρασκευή ο κ. Η διαθήκη του Simpson κατατέθηκε στο δικαστήριο της κομητείας Clark στη Νεβάδα. Υπεγράφη στις 25 Ιανουαρίου, ο κ. Βάζει την περιουσία του Simpson σε καταπίστευμα.

Malcolm LaVergne, διορισμένος εκτελεστής της περιουσίας του, ο κ. Ο επί χρόνια δικηγόρος του Simpson είπε ότι έχει νομικούς εμπειρογνώμονες και λογιστές που συμβουλεύουν την περιουσία, οι οποίοι θα διερευνήσουν όλες τις αξιώσεις. .

Κύριος. Lavergne, Mr. Ο Simpson είπε στην Internal Revenue Service ότι πίστευε ότι χρωστούσε «αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια», αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Είπε ότι θα πλήρωνε την οικογένεια Goldman και άλλους εάν αποφάσιζε ότι χρειάζονται σύμβουλοι. Πρόσθεσε όμως ότι αν υπήρχε τρόπος να αντιμετωπιστεί νομικά το κτήμα χωρίς να πάρουν τίποτα οι Goldmans, αυτή θα ήταν η επιλογή που θα διάλεγε.

Κύριος. Η Lavergne βοηθά την οικογένεια και με άλλους τρόπους. Κύριος. Η σορός του Simpson θα αποτεφρωθεί την Τρίτη και τα σχέδια κηδείας δεν έχουν αποφασιστεί, είπε. Ο κ. Τραμπ είπε ότι έλαβε μια κλήση από έναν ερευνητή που μελετά τη χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια, μια εκφυλιστική νόσο του εγκεφάλου που προκαλείται από επαναλαμβανόμενα χτυπήματα στο κεφάλι που έχει βρεθεί στον εγκέφαλο εκατοντάδων πρώην παικτών του NFL. είπε ο Λαβέρν. Αλλά ο κ. Lavergne, οικογένεια κ. Ο εγκέφαλος του Simpson δεν θα δοθεί για μελέτες CTE, είπε.

READ  Πηγές λένε ότι η αξιολόγηση του Covid-19 που διέρρευσε από ένα κινεζικό εργαστήριο είναι μια άποψη μειοψηφίας στην κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ

Κύριος. Η ανάκτηση τυχόν ζημιών από τον Simpson ήταν πάντα ένα δύσκολο έργο για την οικογένεια Goldman. Μετά την πολιτική δίκη, ο κ. Ο Simpson επέμεινε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πληρώσει αυτό το ποσό. Ο Christopher Melcher, δικηγόρος στην Καλιφόρνια που ειδικεύεται στο οικογενειακό δίκαιο, λέει ο κ. Ο Simpson, ο οποίος δεν έχει εμπλακεί σε νομικά ζητήματα, είπε ότι υπάρχουν όρια στο πόσο μπορεί να μειωθεί ο μισθός ενός ατόμου σε μια τέτοια απόφαση.

Κύριος. Ο Simpson πλήρωσε το χαμηλότερο ποσό, «επειδή αρνήθηκε ότι είχε αποδεικτικά στοιχεία εισοδήματος ή περιουσιακών στοιχείων έναντι των οποίων θα εισπράξει την κρίση».

Το 2000, ο κ. Ο Simpson μετακόμισε στη Φλόριντα, όπου οι πιστωτές δεν μπορούσαν να αποκλείσουν το σπίτι του σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία και λάμβανε σύνταξη περίπου 400.000 $ ετησίως από το NFL, το Screen Actors Guild και άλλες πηγές. από επιληπτικές κρίσεις.

Το 2006, ο Φρεντ Γκόλντμαν είπε στους Times ότι ο κ. Ο Simpson είπε ότι ήταν θυμωμένος από την ιδέα ότι είχε μείνει έξω. «Πώς αλλιώς μπορείς να το πεις;» «Έκανε κάθε προσπάθεια για να αποφύγει αυτή την κρίση», ρώτησε.

Αλλά ο κ. Ο Μέλχερ είπε ότι η απόφαση δεν ήταν χωρίς αντίκτυπο σε αυτόν, ακόμη και χωρίς τα χρήματα.

«Η κρίση είναι πραγματικά φυλακή οφειλετών», είπε. «Να μην φοβόμαστε ότι ο Φρεντ Γκόλντμαν θα είναι εκεί για να μαζέψει αυτό το δολάριο, να τον βασανίσει για το υπόλοιπο της ζωής του, να του πάρει τίποτα, να μην κάνει τίποτα».

Οι αξιώσεις για την περιουσία ενός ατόμου μπορεί να διαρκέσουν λίγο, είπε ο κ. Τζάκσον, δείχνοντας την περιουσία του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε το 2009. Ο Μέλχερ είπε ότι το κτήμα του δεν έχει κλείσει ακόμη.

READ  Οι δυτικοί σύμμαχοι διαφωνούν σχετικά με τα αεροσκάφη προς την Ουκρανία, η Ρωσία ισχυρίζεται ότι έχει κέρδη

Η οικογένεια Goldman θα συνεχίσει να περιμένει. Όμως μετά την πολιτική δίκη ο κ. Σύμφωνα με την έκθεση της Goldman, η ετυμηγορία ήταν η πιο περιζήτητη από την οικογένεια.

«Τα χρήματα δεν είναι θέμα. Δεν ήταν ποτέ», είπε. «Αυτό καθιστά υπεύθυνο τον άνθρωπο που σκότωσε τον γιο μου και τη Νικόλ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *